четвъртък, 20 юли 2017 г.

Predĺžte koulařskou výseč! Ústecký míting ožiari gladiátori z USA

Christian Cantwell je štvornásobný majster sveta a strieborný olympionik z Pekingu 2008, Joe Kovacs vládne tohtoročným svetovým tabuľkám. Ich osobné rekordy za hranicou 22 metrov patrí do Top 12 koulařské histórie.

"Aj u nás môžu hodiť ďaleko. Radšej sme predĺžili výseč o meter a pol na 23,50, sme pripravení aj na svetový rekord, "smeje sa šéf Vachuta; drží ho Američan Randy Barnes, v máji 1990 vrhol náčinie o váhe 7,26 kg do vzdialenosti 23,13 metra. "Za zväčšenie sektoru ďakujeme mestu, stihlo to za krátku dobu. Niet sa čoho báť. "

Kto fandia športu, nesmie na ústeckom Mestskom štadióne chýbať. Ďalším z amerických gladiátorov je Cory Martin, ani on nechce hrať druhé husle. Taky má osobák cez 22 metrov, výkon 22,10 z neho urobil 18.muž a dejín.

"Tri špičkoví koulaře z USA, to tu ešte nebolo. bet365 mobil Hlavný favorit je pre mňa Kovacs, ktorý tento rok už trikrát hodil cez 22. Vo štvrtok bol druhý na Diamantovej lige v Lausanne, v sobotu vyhral v Madride, "uviedol šéf skromného, ​​pritom hviezdneho podniku. "Na druhú stranu zatiaľ každý rok bolo prekvapenie, nikdy favorit nevyhral," je Vachuta napnutý.

Po americkom skalpu túžia Bulhar Georgi Ivanov, dvojnásobný ústecký víťaz a rekordman mítingu s výkonom 21,09 metra. "Silné konkurencii sa postaví aj naši najlepší Staněk a Marcell; ten vlani prekvapil, keď porazil Kovacsovho, tento rok sa do tempa dostáva pomalšie. "

Do boja o medaily prehovorí aj štvrtý z olympiády v Pekingu, Bielorus Pavel lyzínu, vlani v Ústí bronzový.A najlepšie preverí tiež Poliak Jakub Szyszkowski, majster Európy do 22 rokov. Tento rok sa zlepšil na 20,55.

"Uvidíme, ako Američania zvládnu náročný program, majú štyri preteky v deviatich dňoch, sú bet365 na európskej tour," tvrdí Vachuta.

Vo štvrtok boli v Lausanne, v sobotu v Madride, dnes vrhajú v Ústí a v piatok v Monaku. Ústecký podnik vyzerá v tejto spoločnosti nepatrične, ale zdanie klame. "Medzi tieto miliónové mítingy moc nezapadajú, ale vďaka Kovács máme medzi koulaře dobré referencie. Už tu bude po štvrtýkrát a pomohol nám svoje krajanov prehovoriť.Navyše dostanú štartovné na ruku, inde na neho čakajú aj mesiace po akcii, "líči riaditeľ.

Americké superstars ho moc nestáli. "Pre mňa bola priorita je priviesť. Povedal som jasne, že bez bet365 bonus Kovacsovho ako svetovej jednotky to nebude mať grády, "predsav zal si a splnil Vachuta.


"A štartovné nie je drahé, do päťdesiatich tisíc korún maximum. Pokryje hlavne ich prelety, veľký zisk nemajú. Inde dostanú niekoľkokrát viac, ale u nás to nie je o peniazoch. "

Grand Prix štartuje o 14.30 preteky mládeže, po nich je atletika pre prichádzajúce deti. V 16.15 pobaví oštěpařské exhibície ústeckých športovcov, v 17.45 vypukne koulařský vrchol.Záver obstará disk, hlavným hrdinom má byť bet 365 Kubánec Lois Martínez.

bet365 stavky

Няма коментари:

Публикуване на коментар