четвъртък, 20 юли 2017 г.

CSKA - Sparta 2: 2, šance aj chytená penalta. Divoký zápas priniesol nádej

"Videli sme krásny zápas hore-dole, s veľa šancami na oboch stranách. Výsledok je cenný, "povedal sparťanský tréner Zdeněk Ščasný.

Budúci stredu potrebujú Sparta neprehrať, k postupu im stačí remízy 0: 0, 1: 1 či akákoľvek výhra.

Sparťania dvakrát prehrávali , inkasované góly je ale ani v jednom prípade nezlomili, vždy dokázali rýchlo zase súpera dotiahnuť.

Zle to s nimi vyzeralo niekoľkokrát. Trebárs v 52. minúte: za stavu 1: 1 vyrobil hrubky Vácha, na polovici ihriska zlú prihrávkou nechtiac založil útok súpera. Musa sa hnal sám na gólmana bičík, ten ho najskôr vytlačil z uhla, potom zastavil aj nebezpečnú ranu Dzagojeva.Ale na pokus Tosic už nedosiahol a Sparta prehrávala.

Len päť minút trvalo, než Vácha chybu čiastočne napravil. Potiahol bet365 stavky na ľavej strane loptu do vápna, rozhliadol sa a nacentroval na Krejčího, ktorý hlavou rozhodol o konečnom výsledku.

"Síce sme dali rýchly gól, ale nedokázali sme vedenie udržať. Potom sme zahodili penaltu, a aj keď sme sa opäť dostali do vedenia, nevyužili sme prevahu a znova dovolili súperovi vyrovnať. Mali sme na výhru, ale bohužiaľ sa nám to nepodarilo, "povedal domáci tréner Leonid Sluckij.

Sparťanský tréner Ščasný už pred zápasom prezradil, že po nepodarené ligovej generálke s Jihlavou prichystá zmeny. Nakoniec boli dve: v základnej zostave chýbal bet 365 Steinhöfer, namiesto neho nastúpil Costa, ktorý odsunul Frýdku z ľavej na pravú stranu.A v útoku prekvapivo chýbal Paixao, najlepší strelec prípravy - bet365 mobil nahradila ho iná letná posila, fata.

Práve nasadenie nigérijského strelca sa vyplatilo. Sparta síce po 14 minútach ako prvý inkasovala, ale dlháň so sedmičkou na chrbte dokázal bleskovo zariadiť vyrovnanie.

Costa vyrazil s loptou k šestnástke súpera. Síce sa nepretlačili cez brániacu hráča, ale lopta, ktorý zostal na hranici vápna, tvrdo a presne trafil Fata. Tečovaná rana zapadla na zadnú tyč a Sparta najrýchlejší možnú reakciou zabrzdil eufóriu domácich.

Štadión Chimki arena sa síce nezaplnila úplne, ale návšteva bola aj tak dosť slušná. Rovnako ako atmosféra.Fanúšikovia CSKA od prvých minút vytrvalo skandovali, mávali veľkými modročervenými vlajkami a tribúny búrili aj pri náznakoch šancí domácich.

A hneď pri prvej veľkej príležitosti sa búrlivo radovali. Dzagojev sa v 14. minúte vápne zbavil obrancov, na penalte zosta l chvíľu sám a prekonal bičík presnou strelou k žrdi.


Diváci kričali nadšením, ale za chvíľu boli po Fataiově vyrovnaní úplne ticho.

Znovu sa potešili vo 29. minúte. Holek zbytočne vo vápne skočil pod nohy Jeremenko a rozhodca dlho neváhal: penalta! Sparťania ani veľmi neprotestovali, namiesto toho Matějovský bežal radiť brankári bičík, kam pri pokuse Natch skočiť. "Skús to doľava," povedal mu zrejme.

A táto rada zafungovala na jednotku.Bičík sa skutočne vrhol na ľavú stranu a Natchův pokus vyrazil. Skvelý futbal z oboch strán potom pokračoval na konci prvého aj v druhom polčase. Sparťania bojovali, boli aktívni, súpera dokonca prestrieľali, čo sa nečakalo. ale Dočkal ani Fata Akinfejeva neprekonali a ďalšiu veľkú možnosť spálil už za stavu 2: 2 Holek.

Al e stopercentnú tutovku a šancu rozhodnúť zahodili predovšetkým domáce: v 65. minúte Dzagojev pred odkrytou bránkou mohutne naťahoval, ale nakoniec vôbec netrafil loptu a držal sa za hlavu.

Aj vďaka tomu majú Sparta pre odvetu zamiesené na postup, dva góly a remíza na ihrisku súpera im dávajú slušnú bet365 bonus nádej.

bet365

Няма коментари:

Публикуване на коментар