понеделник, 17 април 2017 г.

Major League Baseball komisař Nixes Pete Rose prosbu o obnovení

Baseball komisař Rob Manfred zamítnuta Pete Rose prosbu o obnovení v pondělí s odvoláním na jeho pokračující hráčství a důkazy o tom, že sázka na hry, kdy hrál pro Cincinnati Reds.

řekl

Manfred v dopise zaslaném růže a zveřejní, že baseball je zasáhne král nebyl zcela upřímný o jeho hazardu na hrách. Manfred také poznamenal, že Rose i nadále sázet na baseball legálně, i když jeho hazardu ho dostal do trouble.Why $ 200m smluv hráčů jsou hodně majitelům baseball Čtěte více

Poté, co přijal doživotní zákaz v roce 1989 Rose viděl poradce, který dospěl k závěru, že měl problém se sázením a nesmí provádět žádné sázky.Rose i nadál e sázet na sport, včetně baseball, a to by bylo „nepřijatelné riziko", aby ho zpět do hry, řekl Manfred.

Kariéra hity vůdce souhlasil s doživotní zákaz poté, co vyšetřování pověřen MLB k závěru Rose sázku na hrách zahrnujících Reds, když se mu podařilo a hrál pro tým. Zákaz se mu zabránila objevit se na síň slávy hlasování.

Rose požádal o znovupřijetí do září 1997 a setkal se s komisařem Bud Selig v listopadu 2002, ale Selig nikdy nerozhodl o žádosti Rose. Manfred podařilo Selig v lednu, a Rose znovu použita k ukončení zákazu.Setkal se s Manfred dne 24.


září

Nyní 74, Rose opakovaně popřel sázení na baseball, dokud v jeho autobiografii 2004, Pete Rose:. Můj vězení bez mříží. On obrátil jeho stojan a uznal, že vsadil na červené, zatímco správu Cinc innati

V době, kdy smlouva o zákazu bylo oznámeno, tehdejší komisař A. Bartlett Giamatti řekl:. „Břemeno je výhradně na Mr.Růže překonfigurovat svůj život takovým způsobem, že uzná za vhodné."

Manfred řekl ve svém dopise Rose, že hity král nesplnil toto břemeno.

„Stručně řečeno, pan Rose nepředložila věrohodný důkaz o změně konfigurace života buď čestný přijetí jím jeho provinění, a tak jasně stanovena ve Dowd zprávě, nebo přísný, self-vědomý a udržitelný program vyhýbání se jím na všechny okolnosti, Bet365-Klikněte zde které vedly k jeho trvalé způsobilosti v roce 1989,"píše Manfred.

The Hall of Fame v představenstvu hlasovali v roce 1991 zakázat ty na trvale nezpůsobilé seznamu z asociace baseballu spisovatelů amerických volbách. Manfred říká, že to je jiná otázka.On také řekl, že bude zvažovat povolení Rose pokračovat v účasti Bet365-Více informací na on-field událostech souvisejících s baseballem, jak on udělal během All-Star hra v Cincinnati v červenci. 17-čas All-Star, Rose Byl 1963 NL Rookie roku, 1973 MVP a 1975 World Series MVP. Trojnásobný šampion NL battlingu měl od roku 1963-86 4 526 hitů, překonat značku 4 191 setů Ty Cobba v letech 1905-28.

Sázkové bonusy Bet365

Няма коментари:

Публикуване на коментар