вторник, 11 април 2017 г.

Anglicko ženy počítať Sarah Taylor za veľký hit proti Austrálii

Anglicko Ženy potrebujú k ocele seba, akonáhle vstúpi do záverečnej fázy popola, potrebuje tri víťazstvá udržať trofej.

Po plytvanie čoskoro vedenia v jednodňovom série, svojím výkonom v jediný test zabezpečiť, že Austrália má tú výhodu, mieri do T20. Anglicko musí vyhrať všetky tri zápasy.

Budú mať nejaké srdce z ich záznamu v Chelmsford, dejisko úvodnom zápase. tam vlani to rozdrví Južná Afrika - - oni nikdy stratili hru tam, a oni budú hrať pred sell-out davu

najlepší výkon Anglicku séria prišiel v úvodnom jeden deň hra v Taunton, kde čelí unavený vyzerajúce Austrálii.Od tej doby, ani Anglicko je odpaľovanie a bowling ešte n ie je aktivovaná v tandeme. Tam boli silné individuálne výkony - Katherine Brunt počas testu zápasu - ale oni neprišli spoločne ako tím

Viac treba od Sarah Taylor .. Urobila pár v testovanom v Canterbury, jej technické ťažkosti ukazujúce, keď prekročil jej pne, čo jej ideál LBW kandidáta.


Austrália bude vyzerať na cieľovej toto.

Charlotte Edwards, kapitán povedal, T20 je ten formát, kde Anglicko môže zmeniť svoje šťastie. Je to forma hrajú najčastejšie a ktoré podporuje inovatívne hre na rany a big-biť - niečo, čo sa zdalo, že strach robiť v teste.Taylor, napríklad, môže hrať zábery po celý krajine. Vo viac dôverne známom prostredí, že potrebuje presadiť svojej nedávnej zlé náplasti.

Betclic poker bonus Došlo veľa hov orí z Anglicka o hranie pozitívne kriket. To je jedna vec, o tom hovoriť a ďalšie skutočne dotiahnuť do konca. Majú doteraz boli prehral pozitívnym Austrálie strane. Anglicko je rotácia štrajk zhoršila, zatiaľ čo Austrália sa zlepšila. Ich Fielding skĺzol po celý jeden deň, rad, a ich stredné poradí nebol schopný pásť tím konkurenčnom súčty.

Austrália, naopak, sotva dal nohu zle. Meg Lanning bol inovatívny kapitán. Jej tím podporil navzájom s pálkou a loptou.Ellyse Perry je v dobrej forme s pálkou a loptou a Jess Jonassen ponúka silnú podporu nadol poradí. Jonassen predtým otvoril odpaľovanie a bowling pre Austráliu v T20. Ona a Elyse Villani môžu tvoriť impozantný otváracia partnerstva.

Milosti Harris, neskoré call-up na čatu, by mohla byť kľúčom k zaisteniu Austrálii s Ashes víťazstvo. Ona skórovala neporazený 151 z 74 loptičiek v domácom T20 zápasu a je silný útočník loptu. Jej big-biť moh ol hodiť nadhadzovača Anglicka z ich liniek.

Anglicko bude tiež zúfalí počasie vymazať. S Austráliou vedie 8-2, Anglicko už nemôže vyhrať sériu, ale s dvoma bodmi v ponuke pre každý T20 zápasu mohli zviazať na 8-8 a udržať Ashes.

Betclic-Zobraziť viac

Няма коментари:

Публикуване на коментар