вторник, 11 април 2017 г.

Northwestern futbalisti stratiť zjednocovací ponuku potom, čo pracovná doska Hodí sa rozhodnúť

Národná pracovné vzťahy nastúpi v pondelok vyhodil historické rozhodnutie, ktorá dala Northwestern University futbalistov zelenú tvoria jednotu národa prvá vysoká škola atlétov, hovorí vyhliadky na zjednotenie a pakĺbov tímov nemohli zhodiť konkurenčné rovnováhy školského futbalu.

rozhodnutie prepustený 2014 rozhodnutie marci regionálny NLRB riaditeľ v Chicagu, ktorý povedal, že futbalisti sú v podstate zamestnanci škôl a právo organizovať.Pondelkové rozhodnutie neboli priamo zaoberať otázkou, či hráči sú zamestnancami.

"Hoci sme nerozhodujú problém tu, sme si vedomí, že nech už tieto osoby spĺňajú skúšku predstavenstva o štatút zamestnanca je otázka, ktorá robí nemá zrejmú odpoveď, "povedal NLRB.

spor práce ide do srdca amerických vysokoškolských športov, kde univerzity a konferencie žať miliardy dolárov, väčšinou prostredníctvom zmlúv vysielania, sa opiera o amatérov, ktorí sú nezaplatené.V iných krajinách, koľaj športy sú malé časové klubové záležitosti, zatiaľ čo elitnej mládeže športovci často obracajú pre ako dospievajúci.

Jednomyseľné rozhodnutie o päťčlenná Národná pracovné vzťahy rada k záveru, že ich prenájmu Northwestern futbalisti syndikalizovat mohol viesť k rôznym štandardom v rôznych školách - z čiastky peňazí hráčov dostane na množstvo času, oni môžu cvičiť. Že by to hovorí, vytvoriť konkurenčné nerovnováhu.

Rozhodnutie sa vzťahuje na súkromných školách, ako je Northwestern, ktorý je členom silného veľký desať konferencie.Verejné vysoké školy nespadajú pod jurisdikciu agentúry , aj keď odboroví aktivisti uviedli, že dúfajú Northwestern príklad inšpiruje unionization kampane športovcov na štátnych školách.

Northwestern sa stala ústredným bodom práce boja v januári 2014, kedy sa hŕstka futbalistov volal NCAA za "diktatúru" a oznámila plány na vytvorenie prvej americkú odborová organizácia pre vysokoškolské športovcov.Quarterback Kain Colter podrobne kolégiu športovcov asociácie hráčov na tlačovej konferencii, lemovaný predstaviteľmi zväzu United oceliari, ktorý prepožičal svoje organizačné skúsenosti a pravdepodobne pomôže financovať súdne boj.

Regionálne NLRB režiséra Petera Sung Ohr vydané ohromujúci rozhodnutia o tri mesiace neskôr, hovorí Northwestern futbalisti, ktorí dostávajú štipendium zodpovedala definícii zamestnancov podľa federálneho zákona, a preto by mal byť schopný unionize. O mesiac neskôr, futbalisti obsadenie tajná hlasovanie o tom, či unionize.Tieto lístky boli uzavreté v priebehu odvolanie a bude zničená.

Bývalý Northwestern prijímač Kyle Prater povedal, že hlasoval proti návrhu odborovej s tým, že on a jeho spoluhráči boli liečení aj v priebehu svojich vysokoškolských rokov.

Ale Prater, ktorý teraz hrá za New Orleans Saints, povedal, že stále cíti existuje "niektoré veci, pokiaľ ide o NCAA, ktoré potrebujú, aby sa viac štruktúrované.A myslím, že to, čo sme urobili, náš hlas sa tam naozaj pomohol dať veci do budúcna. "

Hovoril sobotu od tímu sústredení v White Sulphur Springs, Západná Virgínia.

seven-page pondelkové rozhodnutie cituje federálny zákon, a tvrdia, že združených futbalisti na Northwestern nebude podporovať "jednotnosť" a "stabilita" medzi pracovníkmi a vedením, ktoré sa hovorí, je cieľom USA pracovnoprávnych vzťahoch práva.

zatiaľ čo NLRB rozhodnutia sú často rozdelené medzi tri demokrati a dva rep ublikáni na palube všetci súhlasili.

podľa amerického zákona, zamestnanec je považovaný za niekoho, kto, okrem iného, ​​dostane náhradu za službu a je pod priama kontrola manažérov.V prípade, že Northwestern, Ohr uzavretá tréneri sú rovnocenné obchodných manažérov a štipendiá sú formou odmeny.

Rozhodnutie bolo vítanou správou pre NCAA, dominantného zastrešujúca organizácia v USA vysokoškolské atletike. NCAA bol pod rastúci kontrolou nad svojimi amateurism pravidiel a bol na súde bojovať proti žalobám z bývalých atlétov cez všetko od zranenia hlavy, informuje o príjmoch získaných na základe použitia ich podobizne vo videohrách.

NCAA nedávno cesta pre päť najväčších konferencií, vrátane veľký desať, pridajte prehrávač štipendiá pomôcť športovcom uhradiť časť svojich nákladov.Southeastern konferencie školy, napríklad, dá niektorí športovci 3.000 dolárov na $ 5,500 každý na vrchole štipendium, ktoré platí za školné, izba, stravovanie a kníh.

Northwestern je veľký desať a NCAA všetky argumentoval proti unionization úsilie tým, že poriadny vysokoškolské atlétmi do rovnakej kategórie ako továrenské robotníci by sa transformovať amatérskych atletiku k horšiemu. Na jednom mieste, Northwestern správcovi poslal dokument hráčom načrtne možné úskalia s tým, že hráč údery by mohli viesť k divadla náhradných hráčov.

Špecifické ciele združenia hráčov, alebo CAPA, patrí zabezpečenie pokrytia športové súvisiacich výdavkov na zdravotnú starostlivosť pre súčasné i bývalé hráča, zníženie zranenia na hlave.


Няма коментари:

Публикуване на коментар