понеделник, 17 април 2017 г.

Titulná Western Sydney Wanderers win Asian Champions League

Al Hilal hovoril hovoriť vedúce do druhej etapy finále, so svojím trénerom, Laurentiu Reghecampf, sľúbil, že vyhrať titul napriek mieri do domáceho kravatu s deficitom jednej bránky. "Môžem im sľúbiť, že budeme vyhrať pohár," povedal a bola správa od 65.000 silnej Al Hilal davu rovnako jasné ako hráči vstúpili do ihriska. - "Get It", ich Tifo čítanie

Ale obri Saudskej futbal, s výhľadom na "malú stranu" z západnej Sydney, neúčtovala o kontroverzný výkon rozhodcov, pretože japonský rozhodca Nishimura Yuichi mávol rukou dve jednoznačné tresty pre Al Hilal oboch stranách polčasu.

Prvá, len pár okamihov pre d koncom prvej tretiny, kedy prišiel Wanderers obranca Antony Golec vrhol za loptou, namiesto zvrhnúť Nawaf Al Abed ako útočník presunul do krabice.Potom, po hodine, Covic sa neskôr priblížil k lopte a zobral doľava Salman Al Faraj. Obidve rozhodnutia rozdmýchali dav a hráčov Al Hilal, s rastom napätia pri každej zmeškanej príležitosti.

Tréner Wanderers Tony Popovic opäť zvolil začiatok útočníka Juric na lavičke, so západným Sydneyom, ktorý sa rozprestiera v známej defenzívnej formácii 4-2-3-1. Ich herný plán bol jednoduchý: nasiaknuť vlny tlaku Al Hilal a vždy, keď je to možné, pokračovať v protiútoku.V Jurica Socceroo Matthew Spiranovic a brazílskej import Vitor Saba, Popovic mal posily na lavicu pre každú situáciu.

Ale momenty Západné Sydney je na pult bolo málo a ďaleko od seba ako Al Hilal rýchlo tvrdil ich vládu - udržať loptu a pripnúť obrannú jednotku Západnej Sydney je späť vo svojej vlas tnej polovici ihriska. Facebook Pinterest Wanderers fanúšikov späť do Parramatta sledovať napätá hra vyvíjať. Foto: Mark Kolbe / Getty Images

Na rozdiel od domáceho kravatu, keď Wanderers boli schopní obmedziť prvej pol šance svojho súpera na minimum, Al Hilal okamžite smerovať útoky ich ľavého krídla, s presahom left-back Al Faraj dostať dopredu podľa ľubovôle.Shannon Cole sa začal na pravom zadnom diele pre pútnikov, na mieste Daniela Mullen, a bol nútený sa obrátiť a naháňať staré ako Al Hilal dostal za obranu Austrálčanov v otvore 15 minút. Že vzory malo pokračovať po celý zápas.

To bolo od štandardných situácií, kedy Saudská strana vyzerala najväčšou pravdepodobnosťou skóre v prvom polroku, s Brazília medzinárodnou Thiago Neves šľahanie nebezpečných ľavej-nohy dodávok.Životnosť bola sťažená pre Wanderers hráčov kedykoľvek došlo k mŕtvy loptu situácie, so svetelnou show laserov je � �iaril v ich očiach, Covic to najmä.

Popovic obrátil na lavici ako pútnici sa ocitli zavesený späť vo svojej vlastnej polovicu, čím sa na Saba a Juric pred hodinovú ochrannej známky ako Al Hilal vyrazil pri hľadaní cieľom vyrovnať kravatu.

Ale cieľom nepríde, pretože Covic poprel Al Faraj s smart uložiť do 65. minúty, než dýchať úľavou as Yuichi mávol rukou penalty toho istého hráča kričať necelú minútu neskôr.

Frustrácia rástla pre hráčov i domácich fanúšikov rovnako ako tikali hodiny na plný úväzok.Al Hilal prezident, princ Abdulrahman bin Mosaad, sledovali na z lavičky s hlavou v dlaniach ako šanca po šancu sa plytvá po jeho boku. Na jedinej príležitosti Al Hilal boli schopní dostať strelou prekonáva Covic, ohnivý Nasser Al Shamrani podarilo hlavou loptu široký otvorené gól v 79. minúte.

Al Hilal nedokázal využiť že vzácna príležitosť a Covic zachránil jeho najlepší úspory až do finále len pár minút, potápanie dozadu a do jeho práva na pazúr Jasira Al Qahtani je strelu vedľa tyče. Al Qahtani už začala kolesá preč v oslave, ako mal Reghecampf na lavičke, ale Covic bol na one-man misia udržať čisté konto a robiť históriu jeho boku.Facebook Twitter Pinterest Ante Covic (vpravo), ktorý vedie Západné Sydney v hre s reťazou brilantné chytá.Fotografie: Fayez Nureldine / AFP / Getty Images

Panic dala do ako Al Hilal hráči cítil sľúbené titulu vzďaľuje sa od nich a scény ztrpkl keď Al Shamrani pokúsili headbutt Spiranovic.

"Bol som značenie ich No15 [Al-Shamrani] a on nadviazal kontakt s moju tvár dvakrát, druhýkrát bol do očí bijúce hlava zadok," povedal Spiranovic Fairfax Media. "Hráč a jeho asistent nevideli to, že to, čo mi povedali." Tam bol tiež škaredé scény po zápase ako Western Sydney oslavovali, ale to by nemalo odvádzať pozornosť od svojho historického výsle dku.

Víťazstvo znamená Wanderers bude teraz hrať v klube Svetový pohár, súťaž predstavovať likes Real Madrid.

"Máme za sebou ťažký cesty sa dostať na miesto, kde sme," povedal Covic. "My sme hrali veľmi dobre opozície tu v ázijskej Lige majstrov.Takže ísť do Svetového pohára klubu, je to česť pre hráčov. Je to úspech. Je to niečo, čo sme snívali o tom a je to realita teraz.

"Ideme proti viac opozícii kvality. My sme tvárou v tvár je teraz, budeme im čeliť znova. Nemohol som byť pyšnější.Sme viac než schopný ísť [ku Club World Cup] dať do viac než schopný výkon a úsilie a urobiť sami hrdí. "

Ich tréner bol rovnako ako hrdý. "Je to trochu ťažké, aby to všetko vstrebať v túto chvíľu," povedal Popovic, ktorý priniesol dohromady strane A-League odmieta a zmenil ich na šampiónov Ázie. "Som veľmi hrdý na hráča a myslím, že sa dostane do oblasti, akonáhle sa dostaneme von z to hto štadióna, ale je to úžasný úspech z hráčov, klubu a austrálsky futbal."

"Sme majstrami Ázie. Sny robiť splní. "


Няма коментари:

Публикуване на коментар