събота, 15 април 2017 г.

Nico de Boinville žltú kartu za Bobs Worth v Hennessy Gold Cup

Nico De Boinville pôjde Bobs Worth v sobotňajšom Hennessy Gold Cup, ktorý musí byť uvoľnený do absenciou zo závodu Coneygree. Jeho nový mount je 6-1 sekundy-favoritom súťaže Newbury, ale zdá sa tipujúci teraz odlievanie svoje siete široko hľadajú hodnotu v tom, čo vyzerá oveľa otvorený závod.

"Nico pôjde Bobs Worth "Nicky Henderson, tréner kone, bol spomenie ako porekadlo, Bet365-Zobraziť viac ktoré Racing Post. "Nico ho predtým išiel a vyhral ho v Aintree.

" Sme s Bobs Worth veľmi spokojný. Všetko, čo je preč, rovnako aj jeho školské bol brilantný.Je v dobrej forme, ale nebude chcieť veľa dažďa. "

Je to posledná dobrá správa v tomto roku na 26-ročného De Boinville, ktorý bol veľa v dopyte, pretože vyhral zlatý pohár na Coneygree v Cheltenhame v marci. Kým Henderson zdôraznil, že má "dobrý tím jazdcoch," De Boinville išiel dvakrát toľko víťazov pre Lambourn stabilné ako ktokoľvek iný tejto sezóne po odchode Barry Geraghty k jazde za JP McManus.Sprinter Sacre ukazuje starý lesk na Win Cheltenham Shloer Chase viac

De Boinville vyhral na vlastné jazdu na Fontwell v stredu, pričom mu až osem výhier z 19 jázd počas uplynulého štrnásť dní.Jeden z tých úspechov bolo na palube ožívající Sprinter Sacre, jazda sa môže očakávať, že udržať túto zimu.

Boby Worth vyhral Hennessy pred tromi rokmi a zaznamenal cez prekážky na jeho prvej jazde v tejto sezóne, čo mu záujem mnohých stávkari pre sobotné preteky.


Ale viac firiem tiež hlásené peňazí v stredu po divadlách, 25-1 z 33s a Ned Stark, až do 16 rokov od 20-1.

Došlo menej dôvery v Druids Nephew, nie väčšie ako 16 -1 u bežných stávkových kancelárií, ale tulák až 22-1 na Betfair výmenného minulú noc.

tipovanie na Bet365

Няма коментари:

Публикуване на коментар